ClickCease

LocationTopnička 11,10000 Zagreb

Call Us0917364841

Vaš vodoinstalater u Zagreb

Zašto se zaštopa sudoper?

Kuhinjski sudoper je osnovni sastavni dio vaše kuhinje, ali može postati pravi problem kada dođe do začepljenja. Voda koja ne teče ispravno može uzrokovati probleme s higijenom i otežati svakodnevne aktivnosti u kuhinji. Ali zašto se kuhinjski sudoper začepi? U nastavku su navedeni neki od najčešćih razloga.

Ostaci hrane: hrana je jedan od glavnih uzroka začepljenja u kuhinjskom sudoperu. Postoje neke namirnice koje se ne bi trebale bacati u odvodnu vodu, poput kore krumpira, pilećih kostiju ili taloga kave. Ti otpaci se mogu nakupiti i formirati barijeru koja blokira protok vode.

Masnoća i ulje: još jedan faktor koji može uzrokovati začepljenje u kuhinjskom sudoperu su masnoća i ulje. Kada se peru posuđe, ostaci masti i ulja se mogu nakupiti u cijevima, stvarajući film koji ometa protok vode.

Proizvodi za čišćenje: iako su proizvodi za čišćenje namijenjeni uklanjanju prljavštine, mogu također uzrokovati probleme u kuhinjskom sudoperu. Prekomjerna uporaba proizvoda za čišćenje može uzrokovati stvaranje pjene koja se može nakupiti i blokirati protok vode.

Stare i oštećene cijevi: ako se kuhinjski sudoper i dalje začepljuje unatoč pranju, možda je vrijeme da provjerite stanje cijevi. Stare i oštećene cijevi mogu uzrokovati ograničen protok vode ili u ekstremnim slučajevima potpuno začepljenje vode.

Ukoliko trebate odštopavanje sudopera nazovite 091 7364841

Vaš Vodomajstor

Vodomajstor
Average rating:  
 0 reviews
Nazovi Odmah